Bli kjent med oss

Nano Tannteknikk

Hvem - Hva - Hvor

Nano Tannteknikk er et tannteknisk laboratorium som fremstiller tannerstatninger for de som av ulike grunner har skadet/mistet en eller flere tenner. Vi har valgt å spesialisere oss innenfor helkeramiske restaureringer, samt metallkeramikk på vår avdeling ZENITH.


Bedriften ble etablert i mars 2009 og består av flere tannteknikere med mange års erfaring i faget. Alle arbeidene blir fremstillt ved vårt laboratorium i Trondheim. Vi kan i dag også motta digitale avtrykk.

Individualitet

Med pasienten i fokus

Et av våre stikkord er individualitet. Ved hjelp av et nært og godt samarbeid med tannlege og pasient lager vi individuelt tilpassede høyestetiske tannerstatninger. Vi bruker mye tid på de pasientene som er hos oss på konsultasjon/fargeuttak, og dokumenterer arbeidene både før og etter ferdigstilling. Vi har lang erfaring med å jobbe på denne måten, og har fått gode tilbakemeldinger fra både tannlegene og ikke minst pasientene. I de tilfeller hvor det ikke lar seg gjøre for pasienten å møte personlig til fargekonsultasjon, kan vi allikevel oppnå gode resultater ved hjelp av digitale bilder samt en god dialog med tannlegen.

Velkommen

Fra alle oss hos Nano tannteknikk